LinkedOn's egen Blogg

Vad vore en sida med länkar till andra sidor och bloggar, utan en egen blogg?

En icke frekvent uppdatering av blogginlägg, betyder inte att vi hamnat i handlingsförlamning. Det betyder snarare att vi ännu inte har samlat in tillräckligt med kvalitativt material att länka till. Många kan säkert anse att det är konstigt efter att sidan varit uppe i flera månader men faktum är att flera parallella projekt har gjort att vi...

Våra erfarenheter när vi lusläser extremt många personliga bloggar, är att man inte alltid kan känna sig stolt att tillhöra människosläktet. Fy sjutton vilka otroligt låga värderingar man ramlar över när man surfar runt. Yttrandefrihet i all ära men vissa sajter borde helt enkelt inte få finnas på nätet.

Att man blir hungrig av att surfa runt på privata bloggar går väl inte att förneka. Många privata bloggar handlar nämligen om recept och mat. Är det inte huvudinriktningen på dem så kan man åtminstone på väldigt många privata bloggar, ändå hitta små vardagsrecept på både det ena och det andra.

I jakten på bra sajter som behandlar privatekonomi, sparande och lån har vi ramlat över de mest häpnadsväckande och extremt konstiga inlägg på olika ställen. Oftast finner man dessa i kommentarsfält i bloggar och/eller i gästböcker. Vi finner det mycket märkligt att människor släpper igenom den här sortens inlägg.

Lite ur en länkjägares vardag..... Vilken upplevelse och erfarenhet det är att söka efter bra och högkvalitativa sidor på nätet! Att leta efter guldkorn gör att man lätt kan fastna timme efter timme i ett planlöst surfande och läsa både professionella sidor såväl som amatörmässiga bloggar.

Opartiska sidor om lån verkar näst intill omöjligt att hitta när man googlar på nätet. De enda sidorna som har helt opartisk information om lån verkar vara Konsumentverket och det är inte särskild djupgående information om hur ett lån verkligen fungerar.

Just nu ligger vårt huvudfokus på att leta inspiration till vilka typer av privata bloggar vi vill länka till. Det som från början tycktes vara en av de enklaste kategorierna att hitta bra länkar till, visar sig nu vara motsatsen - den svåraste.